top of page
Laser Cut Steel

Vector Steel Team

A cégünk alapelvei a rugalmasság, ügyfélközpontúság, szakértelem és a gyorsaság. Célunk ügyfeleink
elégedettsége valamint a szakmai segítségnyújtás.

A Mi történetünk

vector-matyi-bálint.png

Engedjék meg, hogy röviden bemutassam a cégünket és benne dolgozó kollégáinkat.


Bogó Bálint Zoltán vagyok a Vector Steel Kft. egyik alapítója és tulajdonosa. A 2000-es évek elejétől foglalkozom fém- illetve lemezmegmunkálással. Szakmai pályafutásom alatt az ország több pontján volt lehetőségem lézer vágással foglalkozó cégeknél dolgozni, ezáltal rutinos, gyakorlott szakemberektől tanulhattam ki a szakma rejtelmeit. Volt alkalmam számos ismert és kevésbé ismert lézervágó gyártó gépeit kezelnem, programoznom, ezáltal a teljes gyártási folyamatok áttekintése után törekedtem a folyamatok korszerű optimalizálására. A korábbi munkahelyeim által megismert szakemberek váltak a jelenlegi kollégáimmá, akikkel baráti, szinte családi viszonyt is ápolok.
Sikereinket a folyamatos tervezésnek és a rendkívül összetartó csapatunknak, valamint a szakmai hozzáértésüknek köszönhetjük.

Krohn Mátyás üzlettársammal több éves ismeretség és szakmai munka után fogalmazódott meg bennünk a Vector Steel Kft. gondolata, mely 2019 decembere óta már nem csak egy gondolat, hanem egy kész vállalattá forrta ki magát. Mátyás majd két évtizedes sokrétű szakmai múltjának köszönhetően számtalan munkafolyamatba betekintést nyerhettek a cégünk alkalmazottai mint a 3D tervezés, az élhajlítás, forgácsolás és fémmegmunkálás területén.

 

Valahol mindig is hiányát éreztünk a cella üzemmódú lézerhegesztők mellett egy kézi lézerhegesztő megoldásnak. Miután nem találtunk Európában egyetlen egy gyártót sem, akinél a kézi üzemmódú alkalmazást megnézhettük volna vagy kitudtuk volna próbálni, így harmadik országból rendeltünk egy gépet. Sajnos biztonságtechnikailag, érintés és embervédelmi szemppontból is nagyon gyenge lábakon állt, így saját fejlesztésekbe kezdtünk ezen hibák kiküszöbölése érdekében. Számunkra a biztonság legalább annyira fontos volt már akkor is, mint a minőség és az elégedett Ügyfél.
 

Jövőbeli terveink részét képezi a gépgyártás, lézerhegesztés és a lakatos munkák mellett egy
oktatóbázis létrehozása, amellyel segítséget tudunk nyújtani, a pályakezdő fiataloknak és cégeknek,
valamint a lézerhegesztés, lézervágás és az élhajlítás iránt érdeklődők számára szakmai iránymutatást
és oktatást tudunk biztosítani a munkaerő piacon.

Továbbá jelenleg folyamatban van a saját lézertakarító gépünk fejlesztései, illetve egy egyedi vízes klímás folyadék hűtő áttervezése.
A 2022-es évben megérkezik a 12Kw-os lézervágó gépünk és a 3 méteres, 220 tonnás, 8 vezérelt tengelyű élhajlító gépünk.

10823526.jpg

Nem is olyan távoli jövő

Kollégáink

IMG_1265_edited.jpg

Kollégáink az élet különböző területeiről szerzett tapasztalataikkal erősítik csapatunkat

M. Józsi bácsi a mi lézer doktorunk, 37 éves szakmai tapasztalattal rendelkező elektronikai szaki, aki
lézerhegesztő gépeink elektronikai, biztonság technikai és fejlesztési felelőse.

M. Péter, a cégünk IT-s fenegyereke, illetve ő a felelőse az elméleti oktatások szervezésének és a
lézerhegesztő gépeink tartozékainak.

B. Beáta (aki egyben a nővérem) a Vector Steel Kft. pénzügyeivel és könyvelésével kapcsolatos feladatokat koordinálja.

L. Péter kollégánk minősített hegesztő szakemberként alkotja csapatunk szerves részét. A lézerhegesztés merőben új dimenziókat nyitott meg Péter számára is. Külföldön és belföldön szerzett tapasztalatait és szaktudását cégünkben kamatoztatja.

K. Ádám kollégánk többek között karosszérialakatos múlttal rendelkezik, valamint több éve a fémipar különböző szegmenseiben szerzett tapasztalataival színesíti a közös munkánkat.

bottom of page